Over ons

Een goed matras is belangrijk om het maximale uit je slaap te halen. Echter, het uitzoeken van precies die matras die bij jouw lichaam past, is niet makkelijk. Je kies namelijk niet iedere dag een nieuwe matras.

De combinatie tussen 20 jaar ervaring en scherp inkopen levert onze klant de beste kwaliteit voor de beste prijs. We staan zelf in de winkel en passen ons inkoopbeleid aan aan onze klanten. Met een zeer uitgebreid en divers assortiment matrassen, boxsprings, matras-toppers, hoofdkussens, bedden, bedbodems en bedtextiel kunt u gebruik maken van ons advies bij uw zoektocht naar het beste bed en/of matras. Daarnaast verlenen we een uitmuntende service en staat de koffie altijd klaar!

Leon van der Zande Slaapcomfort is uw specialist in;

  • Betaalbaar slapen, bij ons haalt u alles voor een volmaakte nachtrust.
  • Exclusief maatwerk als het om boxsprings of matrassen gaat.

Loop gerust eens bij ons binnen aan de Bosscheweg 235 in Tilburg en bekijk hier ons grote aanbod van boxsprings, matrassen en matras-toppers. Naast deze collectie van boxsprings, matrassen en matras-toppers vindt u bij ons ook bedden, bedbodems, kussens en bedtextiel.

Leon van der Zande slaapcomfort werkt over het algemeen met Europese fabrikanten en zelfs het grootste gedeelte van de boxsprings, matrassen en matras-toppers komen uit Nederland.

Kies voor betaalbaar, verantwoord en lekker slapen. Kies voor de kwaliteit, ervaring en service. Kies voor Leon van der Zande slaapcomfort!