Over ons

Leon van der Zande is al meer dan 20 jaar een begrip in de wereld van het slaapcomfort. Wij zijn dé specialist in betaalbaar en verantwoord slapen in de omgeving van Tilburg en hebben alles in huis voor een volmaakte nachtrust. De combinatie van 20 jaar ervaring en het scherp inkopen van onze producten, zorgt altijd voor de best mogelijke kwaliteit tegen de beste prijs. Onze slaapexperts staan dagelijks klaar in de winkel om u te voorzien van de best mogelijke slaapadviezen.

U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod: boxsprings, bedden, bedbodems, matrassen, toppers, kussens en bedtextiel. Wij bieden slaapproducten van diverse merken en stijlen in verschillende prijscategorieën. Voor ieder wat wils dus! Voor boxsprings en matrassen bieden wij altijd exclusief maatwerk. Iedere slaapbehoefte is dan ook weer anders. Een passend slaapadvies noodzakelijk.

Over het algemeen werken we samen met Europese fabrikanten. Echter wordt een groot deel van ons aanbod in Nederland geproduceerd. Wij zijn voortdurend bezig om ons assortiment af te stemmen op de wensen en behoeften in de markt. Door scherp in te kopen houden we onze prijzen laag. Zo garanderen wij dat we altijd de beste kwaliteit en service kunnen bieden tegen de beste prijzen.

Onze ruime showroom is gevestigd aan de Boscheweg 235 in Tilburg. Loop gerust eens binnen voor een vrijblijvend slaapadvies en een lekkere bak koffie! Een klant is bij ons echt klant en geen nummer! We nemen uitgebreid de tijd voor u en zijn betrokken als het gaat om uw wensen en slaapbehoeften.

Kies voor betaalbaar, verantwoord en lekker slapen. Kies voor onze kwaliteit, ervaring en service. Kies voor Leon van der Zande slaapcomfort!