Merken

Leon van der Zande is dé specialist in betaalbaar slapen en heeft voor ieder wat wils. Boxsprings, bedden en bedtextiel van diverse merken in verschillende prijscategorieën. Door de combinatie van 20 jaar ervaring en scherp inkopen bieden we altijd de beste kwaliteit tegen de best mogelijke prijs.

Bekijk hieronder een aantal van onze merken:

Cinderella
Met een Cinderella boxspring aan je zijde wordt iedere dag een mooie dag om je dromen waar te maken. Cinderella boxsprings en matrassen zijn stuk voor stuk gemaakt met de beste materialen, de meeste zorg en nieuwste innovaties. Maar bovenal… ze zijn betoverend mooi en met een onvoorstelbaar ligcomfort.

Cinderella boxsprings staan voor kwaliteit en comfort in zijn zuiverste vorm. Als een droomwereld die zich lijkt te verhullen. In alle opzichten bepalend voor sfeer. Geef kleur aan je leven. Er is één thema en dat thema is gezien worden. Waar dan ook, hoe dan ook. Met een ongrijpbare stijl. Of ga voor de stille kracht van rust en kalmte. Vol frisheid en een overweldigende energie. Want niet uitgesproken betekent niet dat het er niet is.

Wat houdt je nog tegen… ga ervoor!

Ontdek nu de Cinderella Desire, Pure of Tender Boxsprings.

Norma
Norma is al sinds 1884 een van de meest toonaangevende merken in de boxspring wereld. Norma maakt en levert kwalitatief uitstekende boxsprings en matrassen voor een aantrekkelijke prijs. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel.

Het ontwerpen van de boxsprings vindt volledig in eigen huis plaats om op die manier optimaal in te kunnen spelen op wensen en behoeftes in de markt. Op die manier garandeert Norma dat boxsprings uitsluitend met de beste materialen worden samengesteld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van unieke technieken die van groot belang zijn voor het hoge comfortniveau. Met veel kennis en gevoel samengesteld door vakmensen. 

Ontdek nu onze Norma Timeless & Magnifique Boxsprings!

 

Leon van der Zande – Home Collectie
Naast de bekende merken als Cinderella en Norma bieden we ook de Leon van der Zande – Home Collectie aan. Boxsprings en bedden in diverse varianten, stijlen en afmetingen in wisselende prijscategorieën. In deze Home collectie vindt u gegarandeerd een boxspring die past bij uw wensen. 

De uitgebreide collectie bestaat uit: vlakke boxsprings, elektrische boxsprings en matrassen. Kom snel eens proefliggen bij ons in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op voor een passend advies. 

Hello Sunday

Iedere dag opgewekt en vol energie je bed uitstappen; kom maar op met die nieuwe dag! Laat het zeven dagen per week zondag zijn met je nieuwe boxspring van Sunday. Topkwaliteit boxsprings met perfecte ondersteuning, ligcomfort en gezonde ventilatie, die je iedere dag het gevoel geven dat je urenlang hebt uitgeslapen. Sunday is goed voor je lijf én voor je portemonnee. Want van de lekker relaxte prijzen hoef je sowieso niet wakker te liggen.

Dus wat voor dag het morgen ook wordt; ga áltijd voor Sunday!

Ontdek nu onze Sunday 1200, 1400 & 1600 boxsprings!