Uw specialist voor betaalbaar slapen!

Gun uw lichaam alle rust die het verdient. Elke nacht brengt u uren door in uw bed. Logisch toch, dat een bed comfortabel moet zijn en uw lichaam optimaal moet ondersteunen. Alleen op die manier stapt u uitgerust uw bed uit en kunt u vol energie beginnen aan een nieuwe dag.

Uiteraard ervaart ieder individueel dit comfort anders, daarom nemen wij voor u de tijd zodat wij u van het juiste, professionele advies kunnen voorzien. Van bedbodem naar matras of boxspring, met als laatste stap een bed ombouw naar uw smaak. Door onze samenwerking met uitsluitend Nederlandse fabrikanten hebben wij geen lange levertijden.

Wie zijn wij?

De combinatie tussen 15 jaar ervaring en scherp inkopen levert onze klant de beste kwaliteit voor de allerlaagste prijs. We staan zelf in de winkel, klanten kunnen gebruik maken van ons advies en we passen ons inkoopbeleid aan aan onze klanten. Daarnaast verlenen we een uitmuntende service en staat de koffie altijd klaar!

Leon van der Zande Slaapcomfort is uw specialist in betaalbaar slapen, bij ons haalt u alles voor een volmaakte nachtrust.